Jošida: V Last Guardian věřím, už musí vyjít
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jošida: V Last Guardian věřím, už musí vyjít

Jošida: V Last Guardian věřím, už musí vyjít

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2016 11:23
Reklama

A o The Last Guardian dnes ještě jednou. Team Ico vyvíjí svůj titul už od roku 2007, přičemž lehkými počty dojdeme k tomu, že na něj čekáme skoro deset let. Za tu dobu na sebe The Last Guardian strhnul veliké očekávání, přičemž Šúhei Jošida věří, že se bezezbytku naplní.

„Ne, nemám z toho strach,“ říká odhodlaně. „Věřím celému týmu a vizi Fumita Uedy. Těšíme se, až ta hra bude hratelná. Opravdu už musí vyjít. Hodně lidí na ní čeká, a já očekávám, že si ji potom užijí,“ dodal.

Pokud se nás naši čtenáři ptají, co stojí za dlouhým a složitým vývojem, a zda opravdu Ueda na hře pracuje celých devět let, Jošida pro vás má jednoznačnou odpověď: „Hra byla ve vývoji celou dobu,“ čímž odpověděl i na otázku, zda se někdy v minulosti nepřemýšlelo, že by se její vývoj stornoval a celý projekt by se zrušil. Alespoň pokud mu můžeme věřit, žádné takové plány nepadly.

„Ano, vývoj trval dlouho. Prodloužil se zejména tím, když jsme se (hru) rozhodli posunout z PS3 na PlayStation 4. Spousta věcí musela být přepsána a předělána od začátku. a to pochopitelně všechno zdrželo,“ vysvětluje dále.

Teď se on i celý vývojářský tým těší, až celou hru ukážou veřejnosti. „Nechceme ale vyzradit celý příběh, a tak vám toho s předstihem moc neukážeme. Chceme, aby si hráči The Last Guardian užili hru v den vydání tak jak se sluší a patří,“ dodal.

A nám nezbývá, než připomenout, že Team Ico stojí za hrami Ico a Shadow of the Colossus, přičemž The Last Guardian vyjde 25. října exkluzivně na PS4.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama