Mafia III nabízí bonusy k předobjednávkám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III nabízí bonusy k předobjednávkám

Mafia III nabízí bonusy k předobjednávkám

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 6. 2016 08:43 1
Reklama

Předobjednávkové bonusy jsou jedním ze způsobů, jak přesvědčit hráče k investici do hry, aniž by se spoléhali na hodnocení v recenzích. Nejinak tomu bude i v případě Mafie 3, která se na pulty obchodů chystá v říjnu. Již dnes se ale můžete podívat na to, co dostanete, pokud si hru objednáte předem.

Balíček bonusů s názvem Rodinný úplatek nabídne tři nová auta a tři zbraně. Je rovnoměrně tematicky rozdělen tak, že od každého svého společníka dostanete dva dárky. V případě Vita Scaletty to bude samopal Trench 1938 a nadupaný vůz Smith Moray MX100. Šéfka Haiťanů Cassandra svoje dary označuje za podobně smrtící, jako je královna voodoo. Dostanete od ní ostřelovačku Camo a sporťák Lassiter Leopard. Celou nadílku uzavírá Irčan Burke s brokovnicí Gator a vozidlem značky Berkeley Stallion.

Předobjednávkové bonusy dostaly vlastní trailer, který je, jak už je u Mafie 3 zvykem, dostupný i s českými titulky. Můžete si v něm prohlédnout, jak budou zmiňované dárky vypadat a zda vám stojí zato. Momentálně není jisté, zda se nabízené zbraně a vozidla později objeví ve formě placených DLC, dle zkušeností bychom za to ale moc nedali. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama