FIFA vyfoukla Pro Evu japonskou ligu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA vyfoukla Pro Evu japonskou ligu

FIFA vyfoukla Pro Evu japonskou ligu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 6. 2016 08:50 9
Reklama

Nemusíte být zrovna odborník na sportovní hry, abyste pochopili, že hlavní výhodou série FIFA od EA Sports je ve srovnání s rivalem PES od Konami bohaté licenční pokrytí, kterému zatím nemůže Pro Evo konkurovat. Sportovní gigant pod křídly EA nyní zasadil Konami další tvrdý úder a navíc na domácím hřišti. FIFA 17 bude totiž obsahovat japonskou J1 League.

J1 League je nejvyšší japonský fotbalová soutěž, kterou tvoří osmnáct týmů. I když Pro Evolution Soccer patří japonskému gigantu Konami, který se s každým dalším ročníkem snaží situaci na poli licencí zlepšit, domácí liga mu trestuhodně unikla. Samozřejmostí budou autentické dresy, loga i soupisky a ve hře se objeví rovněž domácí hřiště týmu Gamba Osaka.

Pro Evolution Soccer 2016 se pokusil nepříznivou situaci na poli licencí zvrátit a Konami se povedlo zajistit několik výrazných soutěží, jakými jsou Liga mistrů, Evropská liga nebo mistrovství Evropy. Nechyběly ani některé evropské či latinskoamerické ligy. Z Premier League byste ale třeba ve hře našli jen Manchester United a německá Bundesliga se mohla pochlubit pouze trojicí licencovaných klubů. Ročník 2017 má podle dosavadních informací přidat další nelicencované ligy, jako je velšská, skotská a nižší anglické fotbalové soutěže. Hráči mají možnost si hru upravit a importovat do ní reálné dresy i loga od šikovných fanoušků, nicméně není to otázka dvou kliknutí.

Když už je řeč o sériích FIFA a Pro Evolution Soccer stojí určitě za zmínku i další zprávy z posledních dní. Manažer značky PES Andre Bronzoni slíbil, že nový ročník určitě obdrží demoverzi a spekuluje se, že by se tak mohlo stát už v průběhu srpna. Ze hry FIFA 17 zase před pár dny uniklo video, které někdo pravděpodobně pořídil během E3. I když má bídnou kvalitu, můžete se v něm podívat na záznam utkání, který dává lepší představu o animacích a vůbec podobě hry, kterou nově pohání engine Frostbite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama