Dark Souls lze dohrát bez jediného šrámu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls lze dohrát bez jediného šrámu

Dark Souls lze dohrát bez jediného šrámu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 7. 2016 11:23 16
Reklama

Co dělat, když máte hodně času? Můžete se třeba ponořit do Dark Souls III takovým způsobem, až se hru naučíte. A naučit se ji můžete až tak dobře, že vás od začátku do konce hry netrefí ani jedna potvora a hru tak dokončíte bez jediného zásahu a tedy samozřejmě i bez jediné smrti. Nemožné, říkáte? Nenechte se vysmát, jeden streamer to dokázal a záznam jeho akční pouti si můžete nyní ze záznamu prohlédnout.

Hráč s přezdívkou FaraazKhan se toho zjevně nebojí a toto hardcore RPG dokázal projít s grácií a lehkostí sobě vlastní a průchod hrou si navíc značně ztížil. Zřejmě proto, že v základu je Dark Souls III ryze casual záležitostí. FaraazKhan tak během svého průchodu (nebo spíše proběhnutí) hrou nepoužil magii ani luk a nevyužil dokonce ani štítů.

Zbraní mu tak byl boj na blízkost, úskoky a především úprk v těch nejvypjatějších momentech. Pokud jste fanoušky série a takovýto husarský kousek vás zajímá, tak si video určitě nenechte ujít, byť jde samozřejmě o delší záležitost. Je to parádní podívaná a svým způsobem i ukázka toho, jak promyšlený design Dark Souls III vlastně má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama