Layers of Fear obdrží DLC s novou hrdinkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Layers of Fear obdrží DLC s novou hrdinkou

Layers of Fear obdrží DLC s novou hrdinkou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 7. 2016 10:00 1
Reklama

Povedený first person horor Layers of Fear jste si mohli poprvé vyzkoušet minulý rok, v rámci programu early access, plná verze vyšla letos v únoru a svými kvalitami přesvědčila nejenom nás – na serveru Metacritic si hra drží na žánr hororu nadprůměrné hodnocení a není tak důvod univerzum hry nenavštívit ještě jednou, co říkáte?

Řeč je nyní pochopitelně o DLC. To nese jméno Inheritance, dorazí na Steam i na konzole již 2. srpna a přinese vyprávění z pohledu dcery hlavní postavy základní hry. Křehká dívenka se navrací na místo činu a zpět do své minulosti jen proto, aby odhalila její nejtemnější zákoutí. A že to nebude procházka růžovou zahradou, to již avizuje nově zveřejněný trailer.

Konkrétní náplň DLC je zatím neznámou, perspektiva a komentář nové ukázky ale nastiňuje příběh viděný z pohledu dospělé dívky i malého dítěte zároveň. Snad se dočkáme kombinace obojího a uvidíme příběh hlavní hrdinky jak retrospektivně, tak i v aktuální časové rovině.

Ať už to ale dopadne jakkoli, tak na vydání již nebude třeba příliš dlouho čekat. Vyprávění o rodinné tragédii a přestavení dilematu v podobě odpuštění za minulé křivdy dorazí přesně za měsíc. Vedle toho pak polští tvůrci ze studia Bloober Team pracují ještě na jednom hororu, kyberpunkovém Observerovi, který bude pojednávat o nebezpečí nabourávání se do mysli jednotlivců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama