Remaster Skyrimu bez importu postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Skyrimu bez importu postav

Remaster Skyrimu bez importu postav

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 7. 2016 19:34 2
Reklama

The Elder Scrolls V: Skyrim je rozhodně jedním z titulů minulé konzolové generace, který si svůj remaster zaslouží. Pokud jste ale na ledových pláních strávili hodně času a doufáte, že nasbírané zkušenosti a poklady si budete moci vzít s sebou na modernější herní systém, budete asi dost zklamání.

Sám Pete Hines totiž na zvídavou otázku fanouška na Twitteru odpověděl, že přenos uložených pozic mezi generacemi nebude možný. Jestli se tedy rozhodnete pro opětovné přijetí titulu Drakorozeného, budete si celou cestičku muset vyšlapat pěkně od nuly. Zmiňovaný tazatel se sice nedal odbýt a zeptal se ještě na možnost přesunu savů z PC na Xbox One pomocí Bethesda.net, i zde se však setkal se zamítavou odpovědí.

Celá situace dává smysl zejména s přihlédnutím k odlišné architektuře i zacházení s daty mezi oběma generacemi herních zařízení. Připomeňme, že ani třetí Dragon Age s podtitulem Iquisition na PS4 a Xbox One neumožnil převod dosavadního postupu z minulých dílů předchozí generace, přestože je tato funkce jinak v titulech od Bioware naprostou stálicí. I můj Dovahkiin, který už přes čtyři roky sní svůj křemíkový sen, tedy nadále zůstane, jak příhodné, u ledu a své putování začnu se zcela novým gerojem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama