Nuka World je poslední DLC pro Fallout 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nuka World je poslední DLC pro Fallout 4

Nuka World je poslední DLC pro Fallout 4

David Plecháček

David Plecháček

6. 7. 2016 16:49 6
Reklama

Je to trochu zvláštní taktika, rozhodně taktika, na kterou nejsme od Bethesdy příliš zvyklí. Zatímco někteří hodnotí DLC pro Fallout 3 a Fallout: New Vegas jako nejlepší rozšíření vůbec, Fallout 4 díru do světa neudělá.

Proč? Odpovědi jsou v tuto chvíli dvě – jediným pořádným rozšířením je Far Harbor (Automatron nepočítaje, neboť hlavní a zároveň jediná úkolová série tohoto rozšíření je žalostně krátka), a tím druhým se možná stane Nuka World. Odpověď první: Aniž bychom hodnotili, dvě opravdu rozšiřující DLC jsou opravdu málo.

Pokud se samozřejmě podíváte do obsahu season passu, uvidíte tam číslo jinačí. I kdybychom se zavřenýma očima Automatron započítali, fakticky napočítáte položek šest. Kromě příběhových rozšíření totiž Bethesda vydala i několik těch stavěcích – Wasteland Workshop, Contraptions Workshop a Vault-Tec Workshop. Ačkoliv se jedná o příjemné věcičky, dokážeme si představit, že přijdou ve formě bezplatného updatu a obsah sezónního balíčku bude poněkud bohatší.

I tak se o bohatosti mohlo pouze spekulovat. Poslední DLC – již zmíněné Nuka World – totiž teprve přijde, přičemž bylo oznámené poměrně nedávno, konkrétně na veletrhu E3, a tak nikdo nemohl vědět, zda (třeba na jiné akci) nebude oznámené rozšíření další. Jenže po dnešku víme, že nebude. Tolik k odpovědi druhé.

Informaci na Twitteru potvrdil Pete Hines, vice prezident vývojářského studia Bethesdy a člověk, který má ve společnosti na starost PR a marketing. To nejsou moc příjemné zprávy takhle v podvečer, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama