Jak by mohlo vypadat The Last of Us 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak by mohlo vypadat The Last of Us 2

Jak by mohlo vypadat The Last of Us 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 7. 2016 07:37
Reklama

Survival thriller/horor The Last of Us z roku 2013 od studia Naughty Dog je sám o sobě nádhernou hrou, která patří mezi tituly, které pravděpodobně vytěžily z konzole PlayStation 3 naprosté možné maximum. Remasterovaná verze z roku 2014 pro PS4 pak posunula tuto hranici ještě dál a dodnes jde o jednu z vizuálně nejpůsobivějších her vůbec.

To však nadšencům z řad grafiků a výtvarníků nebrání v tom pokusit se zdánlivě o “nemožné” a učinit hru ještě přitažlivější. Protože jde o konzolový exkluzivní titul, o nějakém modování nemůže být bohužel řeč. Fanoušci hry ale mohou alespoň experimentovat na PC. Jedním z nich je Kimmo Kaunela, který rok pracoval na projektu inspirovaném The Last of Us. Při této příležitosti vytvořil mapu, která prezentuje, jak by mohl hit od Naughty Dog vypadat, pokud by jej poháněla technologie Unreal Engine 4.

Magazín The Dark Side Of Gaming, který na jeho práci upozornil, zdůrazňuje, že jde o výtvor jediného člověka, nikoli sehraného týmu, což je o to obdivuhodnější. Výsledek je každopádně působivý a stojí za pozornost. Kromě The Last of Us se Kimmo Kaunela inspiroval třeba i titulem Alan Wake. Můžeme se tak na chvíli zasnít a představovat si, jak by mohlo vypadat případné pokračování, o němž už se už dlouho spekuluje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama