EA nechává volbu obalu FIFA 17 na vás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA nechává volbu obalu FIFA 17 na vás

EA nechává volbu obalu FIFA 17 na vás

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 7. 2016 08:25 55
Reklama

Možnost ovlivnit podobu obalu her není pro hráče žádnou novinkou. EA podobné kampaně provozuje už nějaký čas a týkaly se například sérií NHL nebo Madden. Tentokrát poprvé ale dojde i na tolik milovanou simulaci fotbalu. Kdo se tedy stane tváří FIFA 17?

Pokud jste začali spřádat plány na to, jak zburcujete všechny kamarády a známé a na obal populární fotbalové hry protlačíte stoupající hvězdičku ze svého lokálního klubu, musíme vás zklamat. Zas takovou svobodu v rozhodování vám EA neposkytne. Dostanete na výběr ze čtyř předpřipravených možností: Eden Hazard z Chelsea, Anthony Martial z Manchester United, Marco Reus z Borussie Dortmund a nebo James Rodrigues z Realu Madrid.

Tito čtyři byli údajně vybráni pro svůj dravý a agresivní styl hry. V příběhovém režimu, který letos poprvé svou přítomností FIFU poctí, půjde o vzestup ke slávě s nejrůznějšími kličkami a klacky, vhozenými pod vypracované dolní končetiny. Proto chtějí autoři tuto touhu po úspěchu podtrhnout některým z výrazných hráčů na obalu. Svou volbu můžete provést na oficiálním webu FIFA 17, a to do 20. července. A zároveň se nám můžete v komentářích pochlubit, koho a proč jste vybrali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama