Není cesty zpět, No Man's Sky je hotovo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Není cesty zpět, No Man's Sky je hotovo

Není cesty zpět, No Man's Sky je hotovo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2016 08:30 14
Reklama

Různým komplikacím a odkladům navzdory se počátkem srpna přeci jen dočkáme dnes pravděpodobně celosvětově nejočekávanější videohry – No Man’s Sky. Na Twitteru vedoucího projektu Shawna Murraye se totiž objevila celkem odvázaná fotka, její popisek však hovoří jasnou řečí.

No Man’s Sky je oficiálně dokončenou hrou a tak už jí nic nestojí v cestě do lisoven a na servery digitální distribuce. Titul, který by svými ambicemi rád překonal leckterou konkurenční AAA hru a vesmír, jež nejspíš nikdy nikdo z nás kompletně neprozkoumá (o velikosti jsme psali jsme zde a zde), dosáhl slovutného statusu Gold. A že je to po všech těch peripetiích celkem sláva, o tom už na výše zmíněné fotografii hovoří nejen výrazy vývojářů, ale koneckonců i ta láhev šampaňského otočená dnem vzhůru.

Cesta to byla dlouhá a nějaký ten čas to dokonce vypadalo velmi bledě, nakonec se ale přeci jen do vesmíru hry budeme moci podívat a posoudit, nakolik dokázali tvůrci dostát svým ambicím. Hra vychází 10. srpna na PC a na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama