Budou v novém GoW scény ze starších dílů?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Budou v novém GoW scény ze starších dílů?

Budou v novém GoW scény ze starších dílů?

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 7. 2016 07:35
Reklama

Že se God of War notně inspiruje u jiného korunního klenotu Sony, tedy The Last of Us, toho jsme si všimli už při prvotním shlédnutí E3 traileru. Inspirace je to ale naprosto přiznaná, jak potvrzuje vedoucí vývoje hry Corey Barlog.

The Last of Us je podle něj zlomovým titulem, který umožnil herním tvůrcům vyprávět příběhy, jaké dosud nebyly možné. „The Last of Us je úžasná hra, Naughty Dog je neuvěřitelně talentovaným týmem a být s nimi srovnáváni, to je opravdová pocta. Já ale za hlavní vliv považuji podobný přechod, jako proběhl mezi Resident Evil 3 a 4. Publikum už je připraveno na mnohem dospělejší příběh, který bude pro naše fanoušky výzvou. Musí trochu více pátrat, nic jim nebude jen tak předříkáno. Ano, The Last of Us k podobnému stylu vyšlapalo cestu. Jsem za to moc rád, protože to vypadá, že vstupujeme do nové éry, ve které po tomhle hráči touží,“ uvedl Barlog.

Kromě toho v interview pro EPN.TV šéf vývoje God of War naznačil, že bychom si v novém pokračování mohli zopakovat některé scény z předchozích dílů, ale v přepracovaném stylu. Jestli se tyhle spekulace potvrdí, to se dozvíme v příštím roce exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama