Zahrajte si 2D retro variaci na Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si 2D retro variaci na Destiny

Zahrajte si 2D retro variaci na Destiny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 7. 2016 09:00
Reklama

Zajímalo by vás, jak by mohlo vypadat Destiny jako dvourozměrná akční plošinovka ve stylu raných devadesátek? Výtvor jednoho z fanouškům vám dá poměrně přesvědčivou odpověď. Tento demake nevypadá vůbec špatně.

Novou verzi Destiny vytvořil hráč Brenton Whitwell, který má přezdívku Helix3333. Svůj počin nazval Project Tiger a s Titánem se v něm hráč vypraví na Zemi jako v úvodu původní hry, kde se utká s důvěrně známými nepřáteli v méně obvyklé podobě. Co je ale vůbec nejlepší, na rozdíl od mnoha jiných podobných projektů není Tiger jen pěkným videem, ale skutečným funkčním prototypem, který si můžete zahrát na PC i Macu.

Jeho autor sdílel odkazy na obě verze v příspěvku na Redditu. Pokud se vám video, které najdete níže, zalíbí, můžete se upnout k naději, že se Project Tiger dočká nějaké aktualizace, jež by do hry přinesla další třídy hrdinů a nové úrovně. V tuto chvíli samozřejmě nejde o plnohodnotnou hru, ale spíš ukázku, jak by mohl takový titul fungovat a vypadat.

Šikovný fanoušek takto svou troškou přispěl k oslavám Bungie Day, který hráči na PC asi příliš v oblibě nemají, když vývojáři Windows jako platformu zatvrzele ignorují. Ale když se to tak vezme, Destiny se tímto způsobem konečně na PC probojovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama