Na Gamescomu si lidé zahrají PES 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Gamescomu si lidé zahrají PES 2017

Na Gamescomu si lidé zahrají PES 2017

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 7. 2016 12:47
Reklama

Zatímco na E3 Konami moc vidět nebylo, což nebylo vzhledem ke zbídačenému portfoliu žádné velké překvapení, do Kolína nad Rýnem japonský gigant přiveze Pro Evolution Soccer 2017.

Návštěvníci Gamescomu si budou moci jako první osahat nový ročník fotbalu od Konami. Demo umožní hráčům vyzkoušet nové prvky ovládání a omrknout novou grafiku. Na stánku Konami ale bude k vidění nejen nový PES, ale také tituly ze série Yi-Gi-Oh!, k nimž vydavatel drží práva. Kolínský herní veletrh začíná 17. srpna pro odbornou veřejnost a od 18. do 21. srpna je pak otevřený všem.

Pokud jde o Pro Evolution Soccer 2017, v Evropě vychází už 13. září, tedy přibližně dva týdny před titulem FIFA 17, který má u nás premiéru 29. září. Už dříve bylo naznačeno, že by se hra měla ještě v srpnu dočkat demoverze, čili je docela dobře možné, že zkušební verze bude uvolněna pro všechny hráče bezprostředně poté, co skončí Gamescom.

Doufáte, že Konami v Kolíně nad Rýnem představí i nějakou novinku třeba ze sérií Castlevania, Silent Hill nebo Metal Gear, anebo už jste nad touto firmou definitivně zlomili hůl? Stojí za připomenutí, že P.T. byl odhalen právě na Gamescomu 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama