Nový Mirror's Edge splnil očekávání EA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Mirror's Edge splnil očekávání EA

Nový Mirror's Edge splnil očekávání EA

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 7. 2016 14:51 13
Reklama

First person akční adventura Mirror's Edge Catalyst od DICE vyšla teprve zkraje června, ale není určitě brzy na to říci, že ani napodruhé Faith žádnou velkou díru do světa neudělala. Což platí jak pro recenze tak zřejmě i pro očekávané prodeje. Nicméně společnost EA se teď nechala ústy své manažerky slyšet, že dobrodružství ve městě Glass splnilo komerční očekávání vydavatele.

Tvrdí to alespoň Laura Miele z EA. Více než měsíc po vydání se tak navzdory rozpačitému přijetí tváří vydavatel poměrně sebevědomě. Miele se o tento názor podělila v rozhovoru pro magazín GamesIndustry.biz s tím, že má společnost radost, že tuto postavu a její svět přivedla na trh. “Je to velká open world hra, takže jsme udělali velký pokrok od originálu a na to jsme hrdí,” nechala se slyšet.

Naneštěstí se manažerka EA nepodělila o žádná konkrétní data ani prodejní čísla, takže se musíme spolehnout jen na nejrůznější vodítka. Hra se bezprostředně po vydání stala druhou nejprodávanější ve Velké Británii, kde ji předstihl jen Overwatch. Hned druhý týden ale spadla až na šesté místo žebříčku. Web VGChartz prodeje Catalystu zatím vůbec neodhaduje. Původní hra z roku 2008 prodala přes dva miliony kopí, ale vývojáři původně očekávali ještě o milion více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama