Do Battlefrontu míří offline skirmish s boty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Battlefrontu míří offline skirmish s boty

Do Battlefrontu míří offline skirmish s boty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 7. 2016 07:47 5
Reklama

Již příští týden, 20. července, se hráči Star Wars Battlefront dočkají toho, na co se již delší dobu těšili – možnosti hrát offline proti umělou inteligencí ovládaným spolubojovníkům. Klasický skirmish mód nabídne sólovou hru i kooperaci v rámci splitscreenu na konzolích, určitě se ale nejedná o klasický režim kampaně.

Ten by měl přijít až s dalším plnohodnotným dílem, který by měl dorazit již příští rok. Tak jako tak se za necelý týden hráči dočkají bojů v režimech Walker Assault a Fighter Squadron. Skirmish mód by tak sám o sobě mohl být dostatečně velkým lákadlem k opětovnému spuštění hry, EA toho ale chystají více a v září tak do hry například dorazí nové DLC – Death Star.

To vezme hráče na nové mapy na planetách i ve vesmíru a přinese dva nové hrdiny, z nichž jeden je údajně větší než ti ostatní. Tím by určitě mohl být sám Žvejkal, nicméně to je zatím pouhou spekulací, jež by se však mohly rozplynout již zítra v 8 hodin večer, kdy DICE slibují ukázat první záběry z DLC Death Star v rámci akce Star Wars Celebration Europe.

Tím ale novinky ještě nekončí a vedle skirmish módu a dalšího DLC s novými hrdiny, kartičkami Star Cards, mapami i zbraněmi do hry zamíří také něco málo bezplatného obsahu. Ten čítá především nové in-game události, mezi které se řadí kontrakty Jabby Hutta, odměny za samotné přihlášení do hry a otevřené výzvy, které hráče vezmou do Oblačného města. EA se zkrátka celkem snaží, co říkáte? Samotné prohlášení EA si můžete v češtině přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama