DLC pro Battlefront přivede Chewieho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Battlefront přivede Chewieho

DLC pro Battlefront přivede Chewieho

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 7. 2016 09:36 2
Reklama

Je to jasné, dalším z hrdinů nového DLC pro Star Wars Battlefront bude Chewie, neboli Žvejkal. Druhým nově představeným hrdinou je žoldák a lovec lebek jménem Bossk. Tito dva navíc mají společnou historii a byl to právě Bossk, který se Žvejkala pokusil v minulosti ulovit a prodat do otroctví.

Že to ale nedopadlo, to již dávno všichni víme, a nově se navíc můžeme podívat na krátký teaser doprovázený ikonickou hudbou i na první sadu obrázků. Video naznačuje souboje korábů (i s novými přírůstky) v širém vesmíru, z předchozích informací ale víme to, že nový přídavek vezme hráče jak do vesmíru, tak i na povrch planet.

Toto DLC vyjde ještě letos na podzim a vedle dvou nových hrdinů přinese i řadu dodatečných zbraní, karet Star Cards a opomenout nesmíme ani příchod skirmish módu, v němž si budou moci všichni hráči zařádit bok po boku s boty. Ti do hry dorazí 21. července a nebudou vázáni na žádné z DLC.

To ale z akce Star Wars Celebration Europe stále není vše a EA spolu s Dice stihli oznámit ještě další DLC. Informace o tomto ale již přinese Jirka v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama