Srovnejte grafiku MGS 3 a nového automatu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnejte grafiku MGS 3 a nového automatu

Srovnejte grafiku MGS 3 a nového automatu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 7. 2016 13:18 4
Reklama

O víkendu jsme psali o nových záběrech z automatu pačinko, který se inspiroval hrou Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Dnes se k nim vrátíme, protože jejich podobu můžete díky aktuálnímu videu srovnat s původní hrou.

Uživatel YouTube s přezdívkou Cycu1 stejně jako v případě prvního traileru podrobil video důkladné analýze a porovnal čerstvé záběry ze hry s originálem z roku 2004. Skoro tříminutový klip podrobně srovnává jednotlivé scény a dokládá, že si někdo s cut scénami pořádně vyhrál. Tohle není jen pár nahodilých střihů s několika málo modely ve Fox Enginu. Bude velmi zajímavé sledovat, kolik obsahu vlastně plánují vývojáři, potažmo animátoři zrecyklovat a jak moc věrně se budou držet předlohy. Zatím to vypadá na dost citlivou hodinářskou práci, která nasvědčuje tomu, že kontrobverzní stroj minimálně v tomto ohledu přesahuje rámec běžného výherního automatu.

Zřejmě vás proto nepřekvapí, že při pohledu na tyto záběry začali někteří hráči spekulovat, co Konami vede k takové mravenčí práci, když plnohodnotný remake nebo regulérní pokračování ignoruje. Jak už jsme psali v sobotu, přinejmenším část fanoušků se domnívá, že vydavatel původně mohl pracovat na skutečném remaku MGS3, ale posléze jej odpískal a rozhodl se takto využít alespoň část obsahu. Podle dalších hráčů má pro změnu množství animací dokládat, že Konami potichu na remaku pracují, ale oznámí jej až později a zatím fanoušky úmyslně napínají a automatem s vylepšenými cut scénami si připravují půdu pro představení nového Snake Eatera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama