Bethesda brání cenu remasteru Skyrimu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda brání cenu remasteru Skyrimu

Bethesda brání cenu remasteru Skyrimu

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2016 10:22 45
Reklama

Ne všechny remastery jsou na škodu, ale také ne všechny jsou v takovém očekávání a ne o všechny bude takový zájem. To je prostě holý fakt. S upravenými verzemi svých her se s novou generací konzolí roztrhl pytel a své sousto si chce ukousnout Bethesda se svou sérií The Elder Scrolls.

Můžeme pouze spekulovat, zda je zrovna Skyrim ze série tou nejlepší volbou pro remaster, ale zájem o něj určitě bude. Povážlivý otazník ale visí nad samotnou cenou - není totiž příliš obvyklé, aby se vydavatel rozhodl u jednou vydané hry nalepit cenovku šedesáti dolarů.

Pete Hines má ale pro všechny zájemce jednoduchou odpověď: „Plná hra se všemi DLC, s podporou modů, vylepšenou grafikou, která poběží na nových konzolích. Pokud jí nechcete, tak si jí nekupujte.“

Hráči na počítačích, kam remaster také zavítá, mají v tomto ohledu výhodu. Pokud splní určité podmínky, mohou na remasterovanou podobu upgradovat zdarma. Plné palbě se naopak neubrání ani hráči, kteří si hru koupili na minulé generaci konzolí.

Hra vyjde 28. října 2016 na PC, PS4 a Xbox One. Dalším důvodem, proč se do Tamrielu znovu letos vydat, může být i fakt, že regulérní šestý díl není otázkou nejbližších let. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama