Je tu první video z nového Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu první video z nového Batmana

Je tu první video z nového Batmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 7. 2016 15:43 6
Reklama

Studio Telltale Games konečně ukázalo v pohybu svou netrpělivě očekávanou novinku - epizodickou hru Batman: The Telltale Series. A musíme uznat, že i když pokrok v technologickém zpracování není bůhvíjak velký, na novou adventuru s temným rytířem se opravdu těšíme.

Vývojáři při této příležitosti znovu lákají hráče, aby vstoupili do mysli rozdvojené osobnosti Bruce Waynea a jeho netopýřího alter ega. A jako obvykle slibují dalekosáhlé následky, které budou mít naše rozhodnutí. V kůži Batmana i Bruce prožijeme události, které otřesou světem hlavního hrdiny i celým zkorumpovaným Gothamem.

První epizoda s podtitulem Realm of Shadows vychází už 2. srpna na PC, PS3, PS4, X360, Xboxu One, PC, Macu, iOS i Androidu. Sérii bude celkem tvořit pět částí. Disková verze pak dorazí na trh 16. září, ale jako obvykle bude pochopitelně obsahovat jen vydanou epizodu (epizody?) a zbytek bude třeba stejně stáhnout digitální cestou. V traileru se mihnou kromě samotného temného rytíře třeba Harvey Dent, Vicky Valeová, Carmine Falcone, Catwoman alias Selina Kyle nebo Alfred.

Celá pětidílná série na PC a Mac už se prodává na oficiálních stránkách Telltale Games za 25 dolarů, tedy v přepočtu asi 613 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama