No Man's Sky vás naučí válčit na zemi v kosmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky vás naučí válčit na zemi v kosmu

No Man's Sky vás naučí válčit na zemi v kosmu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 7. 2016 12:20 9
Reklama

Díky kanálu BadGamer se na YouTube dostal předčasně nový trailer z vesmírné hry No Man's Sky, který se zaměřuje na boj a akci. Jde o druhý ze čtyř klipů, které vývojáři ze studia Hello Games prezentují pod názvem Guides To The Galaxy.

Minule jsme se podívali na zub průzkumu v No Man's Sky, teď přišly na řadu souboje. Po nich nás čeká ještě ukázka z obchodování a závěrečná ukázka zřejmě představí survival prvky. Minutový klip představuje boj v mezihvězdném prostoru i na povrchu planet. Právě tato složka, respektive její hloubka může rozhodnout, zda se v kombinaci s obchodováním bude moci novinka měřit i s hrami jako Elite nebo Star Citizen.

Když se totiž až dosud mluvilo o No Man's Sky, akcentoval se především výše zmíněný průzkum, objevování planet a navštěvování neprobádaných světů. Bez ohledu na to, jak bude nakonec explorativní část záživná, kolik zábavy nabídne a jak moc se budou jednotlivé náhodně vygenerované planety lišit, anebo naopak podobat, by to mohl být právě boj a střety vesmírných stíhačů, které při vhodné konstelaci samotné mohou hráčům nabídnout dostatečné vyžití v digitálním vesmíru. Pokud nebude obchod a boj vedle průzkumu na vedlejší koleji, ale půjde o plnohodnotnou a rovnocennou složku hry, mohou konečně i hráči na PS4 doufat v první pořádnou vesmírnou akci nové generace

No Man's Sky vychází na PC i PlayStationu 4 už 10. srpna. Na Steamu se prodává za 60 eur, tedy v přepočtu asi 1620 korun. Předobjednávající se mohou těšit na exkluzivní loď Horizon Omega s vylepšeným pohonem a bojovými systémy. Digitální verze pro PS4 stojí 1599 korun a nabízí vylepšený stíhač Alpha Vector, bonus 10 tisíc jednotek, které fungují jako virtuální platidlo, a dynamické téma pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama