V srpnu vyjde druhé demo fromovky Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V srpnu vyjde druhé demo fromovky Nioh

V srpnu vyjde druhé demo fromovky Nioh

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 7. 2016 07:53 4
Reklama

Pokud jste v dubnu propásli příležitost zahrát si alfa demo hry Nioh od studia Team Ninja, máte šanci tuto chybu napravit. Od 23. srpna do 6. září bude na PlayStation Storu k dispozici druhá hratelná ukázka, jejíž životnost bude ale znovu striktně omezená a po vypršení této lhůty už si ji nezahrajete.

První demo přilákalo během pouhých deseti dnů více než 850 tisíc hráčů z celého světa. Naše dojmy k němu sepsal David Rozsíval ve svém obsáhlém článku z minulého měsíce. Vývojáři ovšem nevydali zkušební verzi jen tak pro nic za nic, aby se pochlubili a vytáhli před konkurencí, ale jejích cílem bylo zejména získat od hráčů cennou zpětnou vazbu a na základě jejich postřehů slíbili hru dále upravovat a vylepšovat. Druhé demo má právě tyto ohlasy zohlednit, takže bude nepochybně zajímavé prozkoumat, jak moc se bude lišit od první ukázky, a zda to bude ku prospěchu věci.

Beta demo, jak se druhá zkušební verze nazývá, nabídne ve srovnání s alfou také nový obsah - třeba výcvikovou arénu, kde si hráči osvojí základy soubojového systému. Další oblast, kterou budeme moci prozkoumat, pak vývojáři představí později. K dispozici budou rovněž nové zbraně - další katana, kopí, sekery, kladiva. V kůži bílého samuraje Williama Adamse tak dostaneme druhou velkorysou příležitost osahat si základy hry a zjistit, zda nám mix japonské historie a folklóru, přirovnávaný pro svou obtížnost k Dark Souls, přiroste k srdci.

Nioh má vyjít ještě letos exkluzivně pro konzoli PlayStation 4. Akční RPG je ve vývoji neuvěřitelných 12 let. Hra byla oznámena už v roce 2004. Nyní na ni pracuje Team Ninja, který je podepsaný pod sériemi Dead or Alive nebo Ninja Gaiden. Druhá jmenovaná hra je ostatně vedle ságy Onimusha a her od studia FromSoftware velkým zdrojem inspirace pro Nioh. Vydavatelem je společnost Koei Tecmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama