Hvězdou fotbalu FIFA 17 je Marco Reus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hvězdou fotbalu FIFA 17 je Marco Reus

Hvězdou fotbalu FIFA 17 je Marco Reus

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2016 08:14 7
Reklama

Komunita fanoušků se ozvala a po výzvě k volbě letošní cover star nového ročníku série FIFA známe vítěze. Tím je fotbalista Borussie Dortmund, německý rodák a reprezentant, Marco Reus. Ten hraje na pozici záložníka a získal si největší pozornost hlasující veřejnosti na úkor dalších dvou favoritů – Jamese Rodrígueze a Anthonyho Martiala.

Jeho přednosti i skutečně pouze letmé fotbalové názory můžete vidět v nedávném videu, kterým EA přibližovali umělou inteligenci virtuálních fotbalistů. Tu si budeme moci všichni prověřit 29. září, kdy hra dorazí na PC a ještě na obě současné generace konzolí.

Tento ročník pak slibuje být (samozřejmě) plný novinek, jimž bude vévodit zejména premiéra příběhového módu, ve kterém mohou hráči provést Alexe Huntera napříč jeho cestou v Premier League. Příběh však bude přítomný pouze na PC a na novějších konzolích, ty starší se jej nedočkají.

Výsledek uplynulého hlasování je navíc unikátní v tom, že se jedná o globální přebal hry a EA tak v tomto ročníku opustí od idey přinášet odlišné krabičky hry na různých trzích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama