No Man's Sky ukazuje obchodování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky ukazuje obchodování

No Man's Sky ukazuje obchodování

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 7. 2016 14:45 4
Reklama

Na PlayStation kanálu na YouTube se objevilo třetí ze čtyř videí v rámci minisérie Guides To The Galaxy. Po průzkumu a boji přišel na řadu obchod. Poslední zbývající klip se má soustředit na přežití a survival mechanismy.

“Sbírejte přírodní zdroje. Kupujte a prodávejte exotické předměty z celé galaxie. Váš vesmír vás očekává,” láká Sony na další vrstvu hratelnosti velkého vesmírného simulátoru No Man's Sky od malého britského studia Hello Games. Vypadá to, že obchod bude rovněž nedílnou součástí hry, která se těší obrovské pozornosti, ale u níž rovněž panují velké pochybnosti ohledně jejího obsahu a jeho trvanlivosti.

No Man's Sky má podle Sony svou vlastní periodickou tabulku prvků. Některé z nich jsou nám důvěrně známé, jiné jsou nové a cizí. A každý z nich má jiné využití. Některé prvky můžete využít třeba pro výrobu nových předmětů a zbraní, jakmile si hráč osvojí tuto dovednost.

I když mohou být vámi navštívené světy neobjevené, nepopsané a neprozkoumané, nejsou nutně pusté a neobydlené. Cizí rasy mají své vlastní odlišné jazyky, které se můžete naučit díky pradávným stavbám i přímou konverzací s mimozemšťany. Pokud porozumíte jejich řeči, vzroste šance, že dojdete k úspěšné spolupráci.

Zdroje, které jsou běžné na jednom světě, mohou být na jiném vzácné. Těžit na jedné planetě, abyste mohli prodat na druhé planetě - to může být podle Sony velmi výhodný obchod a zdroj příjmů. Hráči rovněž mohou ze zdrojů vyrábět vlastní předměty a ty pak prodat za vyšší cenu. Když zjistíte, co která civilizace potřebuje, můžete si postavit živnost na tom, že je takovým zbožím zásobujete.

A pokud by vám náhodou byl No Man's Sky málo, velmi zajímavé věci se teď dějí i v Elite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama