Finálním pilířem No Man's Sky je přežití
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finálním pilířem No Man's Sky je přežití

Finálním pilířem No Man's Sky je přežití

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 14:47 14
Reklama

Poslední trailer, přibližující jeden ze čtyř stěžejních aspektů hratelnosti No Man’s Sky, je tady. Po průzkumu, boji a obchodu se tentokrát podíváme, jak náročné bude samotné přežití na povrchu nehostinných planet.

Nástrah, které si pro nás autoři z Hello Games připravili, bude celá řada. Může vás roztrhat dosud neznámý živočišný druh, nebo neblaze skonáte v laserové palbě nechvalně proslulého vesmírného piráta. Dohnat vás ale může i chlad, zvýšená hladina radiace nebo další vlivy prostředí. Barevná stylizace No Man’s Sky tedy pod povrchem skrývá tisíc a jednu smrt.

Planety, ač na pohled krásné, mohou mít vražedné podnebí a je třeba se na tuto eventualitu připravit. Vystavení neblahým vlivům vám bude pomalu ubírat ochranné štíty, které si můžete doplnit pomocí zásob nebo se prostě ukrýt do bezpečí. Smrt je totiž více než nežádoucí, vaše znovuzrození stojí nemalé množství vzácných materiálů a navíc dojde i poškození vaší techniky.

Je tedy nutno investovat do vylepšování vybavení a dobře si rozmyslet, kde lze přistát, a kde byste si ukousli až příliš velké sousto. Nutno říci, že čtyři pilíře, na kterých hra stojí, se nám opravdu líbí a jsme velmi zvědavi, jak je autoři dokáží skutečně vytěžit ve výsledné finální podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama