Amazon odhalil nové verze Destiny a MGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon odhalil nové verze Destiny a MGS

Amazon odhalil nové verze Destiny a MGS

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 7. 2016 14:38 6
Reklama

Na Amazonu se v krátké době po sobě objevily dvě neznámé edice populárních her. První se jmenuje Destiny: The Collection a v nabídce byla verze pro PS4 a Xbox One. Druhá nese název Metal Gear Solid: V Definitive Ex.

Destiny: The Collection má stát 50 liber, tedy v přepočtu asi 1600 korun, a vyjít měla podle Amazonu už 18. srpna, tedy více než měsíc před vydáním rozšíření Rise of Iron, které je naplánované na 20. září. Což je trochu zvláštní vzhledem k tomu, že by člověk čekal, že půjde o verzi, která bude podle názvu obsahovat všechen dosavadní obsah. Pochopitelně neexistují žádné další detaily ani informace, ale vůbec bychom se nedivili tomu, že by společně s novou expanzí Activision vydal nějaký kompletní balík Destiny, které letos v září oslaví už druhé narozeniny. Pokud jste zatím tuto online akci od Bungie nevyzkoušeli a stále po ni pokukujete, byla by kolekce jednoznačně příjemnou vstupenkou do tohoto virtuálního vesmíru.

Druhý titul, který se krátce mihl na Amazonu, je rovněž neoznámený Metal Gear Solid: V Definitive Ex, který by mohl označovat nějakou kompletní edici hry, která by obsahovala jak celý Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, tak i jeho prolog s podtitulem Ground Zeroes z roku 2014. Ani Konami se zatím k těmto spekulacím nijak nevyjádřilo, ale znovu by mohlo jít o vítané balení pro ty hráče, kteří se zatím posledním Kodžimovým hitem zlákat nenechali. Podle německého obchodu NetGames by definitivní edice MGSV měla vyjít 30. října. Naneštěstí nelze čekat, že by součástí kompletního balení bylo něco z vystřiženého obsahu, který se do hry zřejmě nedostal kvůli zdlouhavému vývoji a sporům mezi Kodžimou a Konami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama