Konec Disney Infinity se pomalu blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konec Disney Infinity se pomalu blíží

Konec Disney Infinity se pomalu blíží

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 7. 2016 15:38
Reklama

Že Disney pomalu končí s hrami, to je známá věc, nově se ale dozvídáme o tom, že se to týká i dlouholeté stálice herního nebe, Disney Infinity. Hráčům této online akce se tak na vědomí dává, že brzy dojde k postupnému vypínání serverů a hra tím ztratí online konektivitu. Offline hraní s figurkami a zejména to na konzolích se však toto vypínání tak docela netýká.

Kompletní harmonogram akcí a vypínání můžete vidět na fórech NeoGAF. Tam se hráči mohou dozvědět, že konzolové verze budou fungovat i nadále a komunitní obsah bude možno sdílet až do 30. září letošního roku. Už od včerejška však není možno nakupovat v Disney Infinity 2.0, a to ve verzích pro PC, iOS, Android a Apple TV. Toto omezení se zatím netýká Disney Infinity 3.0.

Od posledního září se pak Disney Infinity ve verzi 1.0 stane nedostupnou hrou, Disney Infinity 2.0 i 3.0 stále ještě poběží, online funkcionalita ale bude omezená a dodatečný obsah bude možno v omezené formě (na PC a na Apple TV) kupovat i stahovat, ale pouze do 3. ledna příštího roku. A konečně od 3. března budou veškeré online služby již zcela vypnuty, a to pro všechny verze hry. Pořizovat hra již nepůjde, konzolové verze však (v režimu offline) půjdou hrát i nadále.

Další informace se mohou hráči dozvědět zde (formát FAQ), rozhodnutí je to každopádně zřejmě definitivní, a pokud tak ve hře chcete ještě něco vyzkoušet, tak se zřejmě blíží ta poslední možnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama