Hráč věří v odhalení Diabla 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráč věří v odhalení Diabla 4

Hráč věří v odhalení Diabla 4

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 8. 2016 12:25 15
Reklama

YouTuber s přezdívkou Rhykker přišel se zajímavou konspirační teorií, že se během letošního Blizzconu dočkáme odhalení čtvrtého dílu Diabla. Ve svém videu předkládá hned několik indicií a je s podivem, že celou svou úvahu staví na jedné hrací kostce.

Součástí balíčku, který dostali zájemci ke vstupence na Blizzcon 2016, byly právě hrací kostky pro Dungeons & Dragons v pytlíčku s logem Diabla. Pokud jste někdy D&D, případné jiné deskové RPG hráli, pak pro vás nejsou různěstěnné kostky ničím novým, na čtyřstěnné kostce v podobě jehlanu od Blizzardu ale Rhykker vidí něco víc.

V první řadě jde o označení této kostky – v angličtině se jí mezi hráči říká D4 (4 sided dice) – což poukazuje právě na zkratku Diabla 4. Rhykker dále uvádí, že kostka je v porovnání s jinými „D4“ malá, tudíž se s ní velice špatně hází. A konečně – kostka prý „disponuje“ tiskovou chybou, kdy při žádném hodu neukazují tři viditelné stěny shodný výsledek. To je velmi nepraktické a opět Rhykker dochází k tomu, že tahle kostka není určená ke hraní.

Ještě zajímavější je, pokud vám padne výsledek 1 či 4 – dohromady se na třech stěnách objeví sekvence 1-1-4, což pohledem Američanů dává i datum 11/4 – tedy 4. listopadu – na kdy je naplánováno zahájení Blizzconu. Sečtete-li navíc všechny tři možné kombinace čísel, vyjde vám 666, ale to už necháme vaší představivosti.

Pokud vám totiž hlava ještě nevybouchla, přidává Rhykker poslední část skládačky, kterou má být údajná citace od komunitního manažera Diabla, který měl loni na Blizzconu někomu říct, že se v roce 2016 fanoušci Diabla na Blizzconu doslova podělají radostí. Komunitní manažer pak byl krátce po Blizzconu 2015 z Blizzardu vyhozen, samozřejmě.

No, zní to celkem fantasticky, ale u Blizzardu člověk nikdy pořádně neví. Pokud to bude pravda, Rhykker by si zasloužil potlesk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama