Mody pro Fallout 4 na PS4 jsou v nedohlednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout 4 na PS4 jsou v nedohlednu

Mody pro Fallout 4 na PS4 jsou v nedohlednu

David Plecháček

David Plecháček

2. 8. 2016 10:15 11
Reklama

Když se koncem května spouštěla podpora modů na Xbox One, byl o ně ohromný zájem. Bethesda tehdy slibovala, že modifikace pro PlayStation 4 na sebe nenechají dlouho čekat, ale ani po dvou měsících není vyhráno. Komplikace, které se během příprav objevily, jsou pravděpodobně vážnější, než se čekalo.

Konzole jako konzole, řeknete si, ale kdeže. Tam, kde Xbox One funguje takřka bezchybně, tam PlayStation 4 vázne. Mezi konzolí od Microsoftu a od Sony jsou určité rozdíly, které vývojářům znesnadňují práci - jedná se o limit velikosti souboru (2 GB oproti 900 MB),, jiný zvukový formát, ale také o odlišnou podporu pro export textur.

Na Twitteru se objevila zpráva, podle níž práce na modech pro PS4 neustávají. Až budou známe nějaké další novinky, dozvíme se je.

Podle další konverzace, která proběhla už před více než týdnem, je ale pravděpodobné, že se celá věc zasekla u Sony a Bethesda s ní nemůže nijak hnout.

Pete Hines se později nechal slyšel, že nemůže zabíhat do detailů: „Kdybych s vámi mohl vést otevřený dialog a řekl vám, kde je problém, udělal bych to už před nějakou dobou,“ řekl.   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama