Ubi potvrzuje hvězdy filmu The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubi potvrzuje hvězdy filmu The Division

Ubi potvrzuje hvězdy filmu The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 8. 2016 15:47 6
Reklama

Ubisoft na svém blogu oficiálně potvrdil, že v připravovaném filmu podle videohry Tom Clancy's The Division si zahrají si zahrají hollywoodské hvězdy Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal. Všechny předchozí spekulace a dohady se tak beze zbytku potvrdily.

Studio Ubisoft Motion Pictures se na filmovém plátně pokusí stejně jako hráči ve virtuálním New Yorku znovu nastolit pořádek na Manhattanu, který uvrhl do chaosu záhadný teroristický útok. Potvrdila se i informace, že Gyllenhaal se bude podílet na produkci filmu skrze svou firmu Nine Stories a totéž má platit pro Jessicu Chastain a její produkční společnost Freckle Films.

Podle Ubisoftu jsou ulice The Division přeplněné příběhy lásky, ztráty, zrady a hrdinství. My si však budeme muset zatím počkat, jakým směrem se adaptace vydá. The Division je poslední potvrzená značka od Ubisoftu, která se připojuje do produkčního řetězce v rámci filmové divize tohoto francouzského gigantu. Firma na blogu připomíná, že v přípravě má také filmy Splinter Cell a Ghost Recon rovněž z vesmíru Toma Clancyho, Watch Dogs a Rabbids.

A v neposlední řadě finišuje ve spolupráci s dalšími partnery film Assassin’s Creed, který přijde do českých kin 29. prosince. V hlavních rolích tu zazáří Michael Fassbender a Marion Cotillard, držitelka Oscara za film Edith Piaf.

Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal, kteří se zapojí do produkce The Division od samého počátku, mají být důkazem pro dřívější tvrzení Ubisoftu, že adaptace videohry může uspět v případě, že se v ní majitel práv aktivně angažuje ve všech klíčových směrech.

Šéf Ubisoft Motion Pictures Gerard Guillemot se nechal slyšet, že je nadšený, že studio může spolupracovat s dvojicí herců, které patří mezi největší hollywoodské talenty. Jessica Chastain má na kontě dvě nominace na Oscara za snímky 30 minut po půlnoci a Černobílý svět. Jak už jsme psali dříve, můžete ji znát z filmů Marťan, hororu Mama, sci-fi Interstellar, fantasy hororu Purpurový vrch Guillerma del Tora nebo skvělého špionážního dramatu Dluh.

Jake Gyllenhaal byl nominovaná na Oscara za vedlejší roli ve filmu Zkrocená hora. Za stejný film získal cenu BAFTA. Kromě toho si zahrál ve filmech Donnie Darko, Půlnoční míle, Hodná holka, Mariňák nebo Zdrojový kód. Hlavně už má ale zkušenost s jinou značkou Ubisoftu. Střihl si hlavní roli ve snímku Princ z Persie: Písky času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama