Celý Wildlands stealth neprojdete, říká Ubi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Celý Wildlands stealth neprojdete, říká Ubi

Celý Wildlands stealth neprojdete, říká Ubi

David Plecháček

David Plecháček

3. 8. 2016 14:29
Reklama

Pokud se vám jednolitá prostředí zajídají, hra Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ze zajetého průměru bude alespoň v tomto ohledu vybočovat. Bolívie, krásná, rozmanitá země... Bude jen na vás, zda budou všichni o vaší návštěvě vědět nebo ne. Alespoň to tvrdí Ubisoft.

Wildlands budou největší openworld hrou od Ubisoftu v celé jeho historii, a právě Bolívie a pohyb po této zemi by měl být jedním z lákadel hry. Podle vývojářů v ní bude hrát stealth větší roli, než myslíme, ačkoliv se jedná jen o jeden ze způsobů, jak za pravého „Ghosta“ hrát.

„Naším cílem je vytvořit pravý otevřený zážitek. Nastavíme jednotlivé cíle a necháme hráče, aby si vytvořili vlastní strategii. Jak svého cíle dosáhnou je jen na nich,“ zní z Ubisoftu. K věrohodnému zážitku by měla přispět vhodně nastavená umělá inteligence, která se bude snažit přizpůsobit všemu, s čím hráč přijde.

„Tímto tématem se budeme ještě zabývat těsně před vydáním, ale už teď mohu prozradit, že jako Ghost dostanete do vínku několik nástrojů, schopností a cest, jak s nepřáteli (a potencionálními přáteli) interagovat,“ říká se dále. „Ghosti jsou posíláni za nepřátelskou linii aby vytvořili zmatek a zničili kartel. Klíčovým aspektem je svoboda volby, dbáme na to, aby vždy existovala možnost stealthového přístupu, taktické akce nebo přímého útoku.“

Celou hru ale bez jediného odhalení projít nepůjde, neboť některé situace vyžadují zabití cíle nebo cíleného odhalení jakou součást taktiky. Jak budou tyto aspekty fungovat ve čtyřčlenném co-opu je jednou z největších otázek nového Ghost Recon. Hra vychází 7. března 2017 na PC, XO a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama