EA: Battlefield prodá 15 mil. kusů, TF pod 10
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA: Battlefield prodá 15 mil. kusů, TF pod 10

EA: Battlefield prodá 15 mil. kusů, TF pod 10

David Plecháček

David Plecháček

3. 8. 2016 11:35 7
Reklama

Dnešní den patří Electronic Arts! Po tom, co se pochlubila hratelností svých her a svých sérií a potom, co naznačila zájem o rozšířenou realitu, se nově pouští i do spekulací a prognóz, kolik prodají kopií svých her, které vyjdou na podzim.

Řeč je pochopitelně o dvou největších želízkách v ohni, totiž o druhém Titanfallu a o Battlefieldu z první světové války. Ředitel finančního oddělení EA Blake Jorgensen během schůze k výsledkům prvního kvartálu fiskálního roku řekl:

„Už jsme dříve prohlásili, že jakéhokoliv dílu Battlefieldu se ročně prodá okolo 15 milionů kusů. Naše vyhlídky jsou takové, že Battlefield 1 bude po prvním roce těsně pod touto hranicí,“ vysvětloval Jorgensen. „Doufáme, že nadšení ze hry bude rostoucí, ale právě teď to odhadujeme takto. Míříme pod 15 milionů.“ Důvodem, proč EA očekávají drobné odchylky od standardních čísel, mohou spočívat v Titanfallu.

„Titanfall naposledy udělal přes 7 milionů kopií. Tehdy ale vyšel jindy (v březnu, pozn. redakce), a nevycházelo tolik her. Myslíme si, že tentokrát udělá i víc, ale pravděpodobně se to bude blížit hranici 10 milionů za rok, a ne patnácti. Takže okolo devíti, desíti milionů Titanfall a pod 15 milionů Battlefield 1,“ sečetl účet závěrem.

Jsme zvědaví, jestli Jorgensen tipuje správně, nebo jestli mu náhodou neudělá čáru přes rozpočet Call of Duty: Infinite Warfare, s nímž přijde i remaster nejoblíbenějšího - čtvrtého - dílu. Dnes se vás podruhé ptáme - váš tip je jaký?  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama