Užijte si soundtrack hry No Man’s Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Užijte si soundtrack hry No Man’s Sky

Užijte si soundtrack hry No Man’s Sky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 8. 2016 13:05 2
Reklama

Pokud se už nemůžete dočkat vydání procedurálně generovaného No Man’s Sky a nechcete si nechat všechno vyzradit prostřednictvím uniklých videí, máme pro vás alespoň soundtrack. Je volně dostupný na YouTube a vyplní vám 47 minut života.

Celkově se jedná o deset skladeb, o které se postarala experimentální rocková skupina 65daysofstatic. Vývojáři z Hello Games si jejich píseň vypůjčili pro jeden ze svých trailerů a hudba se jim zalíbila natolik, že s kapelou uzavřeli kontrakt na kompletní ozvučení hry.

Konkrétním hybatelem tohoto svazku byla píseň Debutante z alba We Were Exploding Anyway, což v rozhovoru pro The Independent potvrdil člen kapely Joe Shrewsbury. Dále přiznal, že zájem byl oboustranný, protože sami byli hrou uchváceni a už v roce 2013 žádali vývojáře, zda jim nemohou říct něco víc.

Slovo dalo slovo a všech deset skladeb na soundtracku No Man’s Sky odkazuje k tématu sci-fi či vesmíru. Při jejich poslechu vás čekají tu rychlé, tu pomalejší tóny, jednoznačně však sedí do načrtnuté atmosféry hry. Příjemný poslech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama