Overwatch již zkusilo na 15 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch již zkusilo na 15 milionů hráčů

Overwatch již zkusilo na 15 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 8. 2016 12:37 2
Reklama

Již přes půl miliardy hodin stihli hráči obětovat nové akci z dílen Blizzardu, Overwatch. Hra přitom dokázala překročit metu 15 milionů hráčů a nejvýrazněji se jí daří na asijských trzích. Spolu s dalšími tituly z portfolia Blizzardu se tak společnost pochlubila tím, že její hráčská základna nikdy nebyla tak silná.

Overwatch se zkrátka daří a Blizzard se o hru příkladně stará. Do hry tak proudí nový obsah i updaty a z nedávna na to konto můžeme vypíchnout například přidání další postavy či olympijskou tématiku. K tomu navíc Blizzard oznámil Overwatch World Cup, který se bude konat na letošním BlizzConu na začátku listopadu. Toho se zúčastní předních 16 týmů z celého světa. Ti se sice utkají mezi sebou, nebude se ale hrát o žádnou významnou částku – odměnou prý bude především samotná pozvánka a cesta na BlizzCon zdarma. Bližší detaily jsou k vidění například zde.

Blizzardu pak ve finále nelze než pogratulovat k úspěchu a popřát mnoho podobných zpráv i nadále. Třeba u dalšího Diabla, o kterém se již v minulosti mnohokrát psalo – například v souvislosti s nabídkou pracovní pozice a opomenout bychom určitě neměli ani velmi zajímavé spekulace jednoho z YouTuberů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama