Milla Jovovich láká na nový Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milla Jovovich láká na nový Resident Evil

Milla Jovovich láká na nový Resident Evil

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2016 10:53
Reklama

Již za tři dny se fandové série Resident Evil dočkají plnohodnotného traileru na další kapitolu příběhu, tentokráte však filmovou. Velmi krátkou ochutnávku můžete zhlédnout ale již nyní, a to na Twitteru herečky Milly Jovovich.

Kratičký teaser slibuje plnou verzi ukázky na 9. srpen s tím, že snímek samotný dorazí do kin až v blíže nespecifikované datum v příštím roce. Už teď se ale přitom ví, že navzdory finančním úspěchům filmové série (celkové tržby již dosáhly skoro miliardy dolarů) se bude jednat o film v sérii poslední, čemuž ostatně také napovídá již samotný název snímku – The Final Chapter.

Příští rok vedle toho na konzole a na PC dorazí i nová hra, ta přitom slibuje přinést svěží vítr do série, a to formou first person perspektivy. Jinak by ale Resident Evil 7: biohazard měl odpovídat receptu předešlých dílů a hra tak kupříkladu přinese starý známý sběr bylinek a podle všeho dojde i na střílení zombií a mutantů. A co se filmu týče, tak tam lze těžko očekávat cokoli jiného. Režie se přitom opět chopil Paul W.S. Anderson, tedy stejný režisér jako v případě minulého dílu (Retribution) a mimochodem i manžel Milly Jovovich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama