Rockstar prý brzy oznámí své další plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar prý brzy oznámí své další plány

Rockstar prý brzy oznámí své další plány

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2016 15:21 12
Reklama

Asi nikoho nepřekvapí zpráva ta, že Rockstar něco chystá. CEO Take-Two, Strauss Zelnick, však dává na vědomí, že se hráči oznámení jejich dalšího projektu dočkají již brzy. Než však začneme jásat a nadšeně spekulovat, tak je třeba mít na paměti, že stejné sliby jsme již jednou zažili, a to při stejné příležitosti – při prezentaci finanční zprávy.

Zelnick potvrdil, že se GTA V daří nadmíru dobře a hra překonala všechna očekávání. To se týká jak samotných prodejů hry, tak i oblíbenosti GTA Online.

Tak jako tak, původně bylo něco takového avizováno v květnu a stále ještě nevíme nic, ani po E3. Ale kdoví, třeba právě Gamescom bude tou zlomovou příležitostí. Vedle toho Zelnick potvrdil, že se GTA V daří nadmíru dobře a hra překonala všechna očekávání. To se týká jak samotných prodejů hry, tak i oblíbenosti GTA Online. To by teoreticky mohlo nasvědčovat tomu, že na GTA 6 je třeba ještě příliš brzy (byť na něčem takovém se prý již dozajista pracuje), ale Rockstar by samozřejmě mohl hru jen oznámit a říci, že je čeká ještě dlouhá cesta.

Vedle toho ale by se ale stejně tak mohlo jednat o pokračování Red Dead Redemption (a ostatně i o tom jsme v minulosti již něco zaslechli), ale i v tomto případě se jedná opět o pouhou spekulaci, a nám tak nezbývá, než si počkat. Vy se s s námi ale v diskuzi určitě podělte o váš názor – co byste rádi v podání studia Rockstar rádi viděli příště? Některou ze zmiňovaných her, nebo snad raději zcela novou IP?

A ve finále již zmíníme jen to, že se z prezentované finanční zprávy dá vyčíst to, kterak se Take-Two daří (čistý příjem meziročně stoupl o 13 %), a to třeba i navzdory dílčím neúspěchům. Jedním takovým je údajně i Battleborn, jenž svá očekávání bohužel nenaplnil. Snad tomu tak je díky tvrdé konkurenci, vždyť třeba takový Overwatch z dílen Blizzardu si zkusilo již na 15 milionů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama