Zahraniční weby leakují No Man's Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahraniční weby leakují No Man's Sky

Zahraniční weby leakují No Man's Sky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2016 06:06 4
Reklama

Očekávání ohledně No Man’s Sky jsou značná a zvědavost ještě mocnější, což má za následek sérii více či méně zajímavých úniků informací. Když jsme před měsícem psali, že ten první patch by mohl vyjít spolu se hrou, nebyli jsme daleko od pravdy, a v tom momentálně tkví kámen úrazu kopií her pro recenzenty.

Ty totiž Sony odmítá vypustit do světa dříve, než bude onen patch hotový, což bude pouhý den před vypršením embarga, jež je stanoveno na 9. srpna, kdy hra vychází. Tedy alespoň na PS4 a za velku louží, k nám hra dorazí o den později a PC verze pak v globálu vyjde až 12. srpna. O nešťastně zvoleném datu embarga informuje kupříkladu Jim Sterling, důvodem pak zřejmě může být snaha zamezit dalším zbytečným únikům informací.

Několik zahraničních magazínů si dokázalo „obstarat“ svoji kopii hry od prodejců, kteří hru již mají v krabicové verzi naskladněnou a byli ochotni, jistě za tučnou úplatu, se o pár takových podělit.

Pokud jste tak čekali s objednávkou hry na verdikt kritiků, tak máte zřejmě smůlu, embargo je stanovené a měnit se s největší pravděpodobností nebude, jenže díky tomu paradoxně dochází k leakům ze stran samotných herních webů. Několik zahraničních magazínů si totiž dokázalo „obstarat“ svoji kopii hry od prodejců, kteří hru již mají v krabicové verzi naskladněnou a byli ochotni, jistě za tučnou úplatu, se o pár takových podělit. A vzhledem k tomu, že se embargo vztahuje na text a nikoli na video, tak se někteří redaktoři jali následovat příklad jednoho neposlušného streamera. Na to konto nelze než zopakovat slova samotného Seana Murraye a varovat před zbytečným pokažením zážitku.

Pokud ale nemáte ze spoilerů strach, nemůžete se hry již dočkat a rádi si necháte něco vyzradit, tak se můžete podívat například na záběry z dílen Polygonu či Kotaku. Druhý jmenovaný web pak záběry doplnil vlastním komentářem. Jako další formu spoileru si pak můžete poslechnout soundtrack hry, který by měl údajně živě reagovat na to, na jakém světě se momentálně hráči nalézají. Je toho zkrátka dost a vyhýbat se podobným leakům bude zřejmě těžší a těžší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama