Servery No Man's Sky se s vydáním vymažou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Servery No Man's Sky se s vydáním vymažou

Servery No Man's Sky se s vydáním vymažou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2016 09:38 7
Reklama

Situace ohledně vydání No Man’s Sky je celkem krkolomná – kopie pro recenzenty ještě podle všeho neexistují a redaktoři řady webů se tak jali obstarat si hru svým způsobem. Proti tomu sice ještě nelze nic tak docela namítat, problémem je, že takto rozehrané hry budou nejen odlišným zážitkem od opatchované verze (na což poukazuje i sám Sean Murray), ale tito hráči pak především přijdou o všechen rozehraný postup.

Servery hry se totiž s vydáním hry resetují a všichni ti, kterým se tak povedlo si hru pořídit předem a rozehrát ji týmu Hello Games za zády, se tak kromě nekompletního zážitku dočkají i vymazání uložených pozic hry. Zkrátka taková nepříjemná daň za netrpělivost, nicméně určitě se jedná o férový tah vůči všem ostatním. S vydáním hry a s tím i s posledním patchem se tak budou moci všichni vrhnout do netknutého vesmíru, který jen čeká na zmapování.

Hráči se s vydáním hry dočkají netknutého vesmíru, ve kterém bude ještě vše čekat na objevení a následné pojmenování.

Oficiální zprávy od Hello Games a od Sony se však mírně rozcházejí – tým autorů totiž skrze Twitter Harryho Denholma (programátora, jenž odpovídá na objevení a pojmenování planet redaktory Kotaku) zmiňuje vymazání pouze online úložiště, kde se například zaznamenávají jména planet, kdežto vydavatel varuje i před vyčištěním lokálního úložiště v konzoli, a tedy i dosaženého vývoje postavy hráče. Důvodem je prý nekompatibilita s novým patchem. Tak jako tak, hráči se s vydáním hry dočkají netknutého vesmíru, ve kterém bude ještě vše čekat na objevení a následné pojmenování.

Tak jako tak, servery No Man’s Sky se vymažou dnes, u nás hra vychází 10. srpna na PlayStation 4 a o dva dny se pak dočkají i hráči na PC.

Servery No Man's Sky se s vydáním vymažou
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama