Shrnujeme novinky o hře No Man's Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shrnujeme novinky o hře No Man's Sky

Shrnujeme novinky o hře No Man's Sky

David Plecháček

David Plecháček

9. 8. 2016 13:47 6
Reklama

No Man’s Sky, první vlaštovka naznačující příchod podzimní sezóny, zanedlouho vychází. V Severní Americe na PlayStationu 4 dnes, v Evropě zítra a na PC celosvětově 12. srpna, přesto už teď hra zaznamenává porci úspěchů ale i nejrůznějších problémů.

Začněme těmi pozitivními zprávami - během jednoho dne hráči zaznamenali na 160 tisíc objevů: „Jsme celý den přilepení na obrazovku a sledujeme, která jména na nás vyskakují. Hra ještě není venku... ale už teď máme na 160 tisíc objevů, takže...“ řekl Murray.

Samozřejmě, že jakýkoliv objev si zaslouží i pořádné označení. Pokud myslíte, že vývojáře nezajímá, jste na omylu: „PS4 a PC hráči se nachází na dvou odlišných serverech. Děláme si tu takový malý experiment, sledujeme, jaké názvy hráči dávají a kdo přijde s těmi nejdětinštějšími,“ říká zakladatel studia Hello Games.

Na druhou stranu se ale studio chvástá, že nepřestává pracovat. „Realita je taková, že na hře stále pracujeme.“ Ponechme stranou, že si Murray tak trochu protiřečí, ale práce by ustat rozhodně neměly. Minimálně na PlayStationu hra poměrně často padá pod 30 snímků za vteřinu, a to až někam ke dvaceti, čímž zážitek povážlivě hořkne.

Z prvních videí ale usuzujeme, že dost možná nejde o největší problém hry. Její stereotypnost co do mechanismů, činností ale i prostředí by mohla být velkou překážkou za cestou do středu galaxie. K nám do redakce si hra stále ještě nenašla cestu, ale jakmile budeme vědět, zda vesmírná Odyssea za vaše peníze stojí, dozvíte se to co nejdříve. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama