Nové screenshoty z The Last Guardian
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z The Last Guardian

Nové screenshoty z The Last Guardian

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 8. 2016 07:53 3
Reklama

Jen u málokteré hry se tak nevěřícně díváme na blížící se datum vydání. The Last Guardian se po letech zdánlivé hibernace ale snad přeci jen objeví na pultech už 25. října letošního roku a my jen doufáme, že mu dlouhý vývojový cyklus spíše prospěl. Zatím se můžeme těšit novou várkou screenshotů.

Popravdě, neukazují nic moc nového, snové prostředí prastaré věže s popadanými pylony, mlžný opar a hlavně roztomilého Trica a jeho lidského kamaráda. Zřejmé ovšem je, že The Last Guardian nebude těm z vás, kteří neoplývají přílišnou láskou k výškám a hlubinám, dělat úplně dobře v okolí žaludku. Propasti, nad kterými malý chlapec balancuje, jsou totiž eufemisticky řečeno smrtící.

Příběh The Last Guardian bude vyprávěn z pohledu starého muže, který vzpomíná na svůj zážitek z mládí, kdy se setkal právě s Tricem, opeřeným tvorem nejvíce připomínajícím křížence ptáka a štěněte. Vývoj začal už před neuvěřitelnými devíti lety a na loňské E3 byla hra k nemalému nadšení publika znovu oznámena exkluzivně pro PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama