Uzavřená beta Gwentu se přesouvá na říjen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uzavřená beta Gwentu se přesouvá na říjen

Uzavřená beta Gwentu se přesouvá na říjen

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 8. 2016 09:01
Reklama

Kdo dnes nemá svou karetní hru, jako by nebyl. Warcraft ji má, Elder Scrolls ji mají, Fable ji chystá a pozadu samozřejmě nemůže zůstat ani polský CD Project Red. Se svojí stand-alone verzí populárního zaklínačovského Gwentu udělali radost nejednomu vášnivému karbaníkovi a leckdo se mohl těšit na uzavřenou betu, plánovanou na letošní září. Těšit se ale bude muset ještě o trochu déle.

Uzavřený betatest se totiž posouvá až na 25. října. V oficiálním prohlášení se k celé věci autoři vyjádřili takto: „Na E3 jsme oznámili, že uzavřenou betu Gwentu spustíme v září. Bohužel ale potřebujeme trochu více času, než vám hru dáme k otestování. Víme, že první dojem můžeme udělat jen jednou a chceme si být jistě, že je vše připraveno, než celou věc spustíme. Dodání dobré hry je pro nás důležitější než dodržování termínů. I tak si ale uvědomujeme, že odklady působí zklamání a omlouváme se za čekání.“

Je rozhodně příjemné, že se k celé věci vývojáři staví čelem a navíc uvádí i tak pádné důvody. Pokud přímo prahnete po nějaké té karetní partičce a Heartstone vás příliš neláká, možná byste mohli dát šanci The Elder Scrolls: Legends, které v uplynulých dnech vešly do fáze otevřeného betatestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama