Nuka World pro Fallout 4 vyjde ještě v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nuka World pro Fallout 4 vyjde ještě v srpnu

Nuka World pro Fallout 4 vyjde ještě v srpnu

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2016 15:04 11
Reklama

Jen zhruba dva týdny nás dělí od vydání šestého a posledního rozšíření pro Fallout 4 s názvem Nuka World. Na výlet do zábavního parku s tématikou oblíbeného postapokalyptického nápoje vyrazíte již 30. srpna a bude to nejspíš pořádná jízda, Bethesda proto dnes vydala trailer, který nám celé rozšíření přiblíží.

Finální add-on má být minimálně stejně rozsáhlý, ne-li větší, než DLC Far Harbor, které samo o sobě nebylo žádným drobečkem. Podobným očekáváním nahrává i zveřejněná cena, která je stanovena na 20 dolarů, čili zhruba 484 korun. Tu by ale porce obsahu měla ospravedlnit. Posuďte sami.

DLC přinese novou lokaci s příběhem a questy, nové zbraně, příšery i gangy Raiderů. Největším lákadlem ale nejspíš stejně budou atrakce v zábavním parku, které budou z větší části přístupné a budete si tak moci vyzkoušet, jak se bavili lidé v alternativní budoucnosti, než dopadly jaderné pumy. Jednotlivé části parku nesou poetické názvy jako Safari Adventure, World of Refreshment, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, Galactic Zone nebo Nuka-Town, USA.

Nemůžeme se zbavit dojmu, že přídavky pro třetí díl byly o něco rozmanitější a poutavější, přeci jen, kdo by se nechtěl podívat na vesmírnou loď mimozemšťanů nebo do radioaktivních močálů Marylandu, Nuka World ovšem zní minimálně slibně a mohl by do Falloutu 4 přinést zas novou dávku zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama