Stahujte utajený patch pro No Man’s Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte utajený patch pro No Man’s Sky

Stahujte utajený patch pro No Man’s Sky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 8. 2016 08:54 9
Reklama

Zatímco launch No Man’s Sky na PS4 proběhl v podstatě bez problému, hráči na PC tvrdě narazili. Hra po svém vydání na Steamu vykazovala spoustu chyb a nedodělků, kvůli kterým nešlo vyskočit ze hry a znovu se do ní vrátit, framerate měl ke stabilnímu daleko a co víc, hra občas nekontrolovatelně spadla. K dispozici je však „experimentální“ patch, který můžete na hru aplikovat ještě před jeho oficiálním vydáním.

Stačí, abyste na hru ve své Steam knihovně klikli pravým tlačítkem, vybrali Vlastnosti a následně na kartě Betaverze zadali kód „3xperimental“. Zpřístupní se vám tak možnost stáhnout patch, který výše uvedené problémy řeší, byť je neodstraňuje v plném rozsahu.

Zatím bylo potvrzeno, že hra díky patchi lépe běží na grafických kartách AMD, můžete si již změnit maximální hodnotu fps na 30 či 60, Alt+tabovat bez obtíží a nenechat se už nadále rušit záseky obrazu. Na konto zmiňovaného patche se pak lehce upravil poměr negativních a pozitivních recenzí na Steamu, který ale i nadále vypadá poměrně výhružně.

Hru v tuto chvíli doporučuje 20 tisíc hráčů, téměř 15 tisíc se k ní ale staví negativně. Na pováženou je i fakt, že v seznamu nejužitečnějších recenzí převažují negativní názory, kde si hráči svorně stěžují zejména na prázdnotu a málo herních možností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama