Víme, kdy si zahrajeme open betu Titanfallu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víme, kdy si zahrajeme open betu Titanfallu 2

Víme, kdy si zahrajeme open betu Titanfallu 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 8. 2016 16:22
Reklama

Otevřená multiplayerová beta Titanfallu 2 je skoro tu. Hráči na konzolích PlayStation 4 a Xbox One se podle studia Respawn Entertainment a EA mohou těšit na dva víkendy ve světě Titanfallu hned po sobě.

První multiplayerový tech test, jak vývojáři otevřenou betu nazývají, proběhne od 19. do 21. srpna, tedy už tento víkend. Jako obvykle se ale startuje již v pátek. Následující víkend se pak pokračuje - od 26. do 28. srpna můžete strávit s novým Titanfallem další tři dny. Jak už jsme psali ráno, zkušební verze bude nakonec k dispozici jen na konzolích. PC hráči bohužel přijdou tentoktát zkrátka.

V prvním termínu budou k dispozici dva módy (Bounty Hunt, Pilots vs. Pilots) a dvě mapy (Boomtown, Homestead). Další týden se pak k tomuto obsahu přidá nový mód (Amped Hardpoint) a nová mapa (Forward Base Kodai). Hráči si osahají nové titány Ion a Scorch i nové schopnosti pilotů, mezi než patří hák, Pulse Blade a Holo Point. Za zbraní budou k dispozici například brokovnice Mastiff a dvouhlavňové SMG Alternator.

Více podrobností o obsahu zkušební verze, podobě jednotlivých map a náplni módů se dočtete třeba zde. Přihlásit se do bety můžete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama