Injustice 2 představuje dva nové hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice 2 představuje dva nové hrdiny

Injustice 2 představuje dva nové hrdiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2016 13:20 6
Reklama

Příznivci Suicide Squad si přijdou na své. Harley Quinn a Deadshot si našli cestu do pokračování bojovky s hrdiny rodiny DC v hlavních rolích. Výčet hrdinů a padouchů se tím rozrostl na jedenáct kousků. A další budou rychle přibývat.

Autoři z Warner Bros. a NetherRealm Studios tím pravděpodobně využili aktuální vlnu popularity postav způsobenou letním filmovým hitem Suicide Squad. Právě Harley i Deadshot hrají ve snímku asi největší role. Psychopatická přítelkyně Jokera si tak svou videoherní stáž zopakuje, objevila se už v prvním díle Gods Among Us. Pro neomylného střelce však bude dvojka virtuální premiéra. Zatím se objevil pouze v sérii Batman: Arkham.

Harley Quinn si svůj bojový styl z předchozího titulu zachovala, pouze dostala k ruce dva pestrobarevné psíky, připravené roztrhat neopatrného protivníka. Deadshot svým gameplayem z původní palety hrdinů nejvíce připomíná Deathstroka. Jejich společná vášeň ke střelným a chladným zbraním se prostě nezapře. Zdá se ale, že člen Suicide Squadu při hře více spoléhá na boj zblízka. 

Samozřejmostí bude i výběr z pestré palety obleků a kombinéz, vlastních pro každého hrdinu nebo zloducha. Injustice 2 dorazí na Xbox One a PS4 v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama