South Park: TFBW útočí novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park: TFBW útočí novým trailerem

South Park: TFBW útočí novým trailerem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2016 14:17
Reklama

Superhrdinská sebranka pěkně ostrých čtvrťáků se připomíná i během letošního Gamescomu. Nový trailer společně s čtvrthodinovým gameplayem ukazuje, že nové dítě to bude mít opět se zapadnutím do party složité. Naštěstí disponuje opravdovými superschopnostmi a nebojí se je použít.

Prdění už odzvonilo? Ale kdeže. South Park: The Fractured But Whole dokazuje, že i na základě fekálního humoru, kontrovezních témat a nekončícího přívalu popkulturních referencí se dá vytvořit neobyčejně nadějne vypadající dílo. TFBW kráčí ve šlépějích povedného prvního dílu a střídá motiv fantasy za dnes tak populární superhrdiny.

Ku příležitosti probíhajícího kolínského Gamescomu Ubisoft vypustil na svět hned několik novinek. Kromě kuriozity Nosulus Rift, o které jsme vás již informovali, přinesly zdroje i oficiální gameplay trailer a poměrně dlouhé gameplay záběry z alfaverze titulu. Video ukazuje segment hry někdy z úplného začátku příběhu. Dozvíme se tedy, jak vlastně hlavní hrdina přišel ke svým schopnostem. Též video dopodrobna ukazuje taktický soubojový systém, který od prvního dílu doznal pár viditelných změn.

Zmíněnou herní periferii Nosulus Rift si mohou mimochodem vyzkoušet návštěvníci Gamescomu na vlastní kůži, respektive na vlastní nos. Doufejme že i Pavel okusí zrádné aroma střevních plynů a o své dojmy se s námi následně podělí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama