Za týden vyjde demo PES 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za týden vyjde demo PES 2017

Za týden vyjde demo PES 2017

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 8. 2016 13:31 25
Reklama

Konami do Kolína nad Rýnem kromě nového Metal Gearu přivezlo i Pro Evolution Soccer 2017. Vydavatel ohlásil vydání demoverze, představil nový trailer a oznámil jméno dalšího fotbalového klubu, s nímž navázal speciální partnerství.

Dalším týmem, který se v PES 2017 blýskne speciální péčí a detailně zpracovaným stadionem, se po Barceloně a Liverpoolu stala německá Borussia Dortmund. Ostatně právě tomuto celku věnuje zvýšenou pozornost i nový Gamescom trailer. Abyste nekupovali zajíce v pytli, už brzy vám dají vývojáři příležitost osahat si na starých i současných konzolích této demoverzi letošního ročníku fotbalové série.

V Evropě demo vychází 24. srpna a v jeho nabídce naleznete celkem devět týmů - dva reprezentační a zbytek se skládá z klasických ligových klubů. Kromě národních mužstev Francie a Německa si tak ve zkušební verzi kopnete s mančafty SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA Boca Juniors, CA River Plate, FC Barcelona, Atlético Madrid a Arsenal FC. V demu si zahrajete na stadionech Camp Nou a Neu Sonne Arena. Samotná hra pak dorazí do evropských obchodů 15. září, zatímco konkurenční FIFA 17 “až” 29. září.

Je zajímavým paradoxem, že jedním ze tří partnerských klubů PES 2017 je právě Borussia Dortmund, jejíž hráč Marco Reus je pro změnu tváří letošního ročníku série FIFA. V každém případě nás na podzim čeká napínavý zápas, protože EA Sports letos poprvé nasadili do hry osvědčený engine Frostbite, zatímco Konami přiznalo, že navzdory pěkně vypadajícím verzím pro PS4 a Xbox One a předchozím slibům, port pro PC bude stále vycházet ze zastaralé verze pro Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama