Titanfall 2 v 60 fps, rozlišení neznáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 v 60 fps, rozlišení neznáme

Titanfall 2 v 60 fps, rozlišení neznáme

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 8. 2016 11:56
Reklama

Vývojáři z Respawn se během Gamescomu samozřejmě baví o druhém Titanfallu a v rozhovoru pro DualShockers potvrdili, že cílí na 60 fps. Odpovědím na otázky, týkající se rozlišení, se však zatím úspěšně vyhýbají.

Vzhledem k tomu, že Titanfall 2 je na multiplayer orientovaná záležitost, dá se o frekvenci 60 snímků za vteřinu hovořit jako o standardu. Stoprocentně ještě podle slov výtvarného ředitele Joela Emslieho není rozhodnuto, nicméně probíhající optimalizace by měla všechny problémy překlenout a „šedesátku“ bez dalších spekulací zaručit.

Co se týče rozlišení, původní hra běžela na Xbox One v 900p (beta dokonce ještě níže), jak to bude se druhým dílem ale v tuto chvíli neví ani vývojáři. Opět – i zde platí, že jasněji bude po fázi optimalizace – lidé z Respawnu však mohou použít i technologii dynamické změny rozlišení a koncové číslo nemusí být až tak vypovídající.

Za zmínku nicméně stojí fakt, že Titanfall 2 bude obsahovat i singleplayer a tam se už na vizuální kvality tlačí mnohem víc, než jak tomu bývá u čistých multiplayerovek. Uvidíme tedy, co s tím lidé z Respawnu budou schopni udělat, Titanfall 2 vychází 28. října pro PC, Xbox One a v rámci série také poprvé i pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama