Mafia III představuje vaše protivníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III představuje vaše protivníky

Mafia III představuje vaše protivníky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 8. 2016 13:28 10
Reklama

Mafia III o sobě dává tento týden hodně hlasitě vědět a za posledních několik dní jsme se dočkali velkého množství materiálů. Nová upoutávka se zaměřuje na italskou mafii a rodinu Marcanů. Jak už je v případě této hry dobrým zvykem, vydavatel ji opatřil českými titulky.

Marcanovi se neštítí ničeho, jak naznačuje video. Aby ovládli New Bordeaux, musí zasít strach do srdcí jeho obyvatel. Jejich oběti se ale mohou spojit a stát se jejich nejnebezpečnějšími nepřáteli. Hlavou rodiny je Sal Marcano. Sám ale ale ocitl na rozcestí. “Salův syn Giorgi chce mafii přivést do nové éry, zatímco se Lincoln Clay snaží zcela rozprášit její staré způsoby,” lákají vývojáři ze studia Hangar 13 a 2K Games.

Třetí Mafia vychází už 7. října na PC i konzolích PS4 a Xbox One. Pavel měl možnost se na tuto kontroverzní novinku podívat na Gamescomu zblízka a připomněl, že se na hře podílí i přibližně tři desítky českých vývojářů. Hra tak není zcela vykořeněna ze své domoviny. Ve svých dojmech ale Pavel hlavně překvapivě konstatoval, že z prezentace “nakonec odcházel velmi pozitivně naladěn”.

O hře mimo jiné napsal: “Pokud chystané pokračování v naší vlasti tolik milované série něco umí, pak je to neuvěřitelný styl a grácie, která je doprovází na každém kroku. Město je překrásné, akce působí značně živelně a i ty projížďky autem za doprovodu bombastického hudebního doprovodu a spousty neonů mají něco do sebe.”

Závěrem se přiznal, že prezentace rozptýlila mnohé jeho pochyby a hra v něm zanechala velmi pozitivní dojmy. Závěrem pak Pavel otevřeně říká, že není důvod se na titul netěšit jen proto, že jsme si až dosud zvykli pod pojmem Mafia vídat něco trochu jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama