XO Destiny bez PS4 obsahu minimálně rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XO Destiny bez PS4 obsahu minimálně rok

XO Destiny bez PS4 obsahu minimálně rok

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2016 08:56 13
Reklama

Na pravidelný dočasně exkluzivní obsah pro PlayStation 4 verzi Destiny si už hráči zvykli. Možná ale nečekali, že si na něj majitelé Xbox One verzí počkají více než rok. I přes oznámení nového datadisku Rise of Iron autoři ze studia Bungie nehodlají jen tak vypustit balíček obsahu z předchozí expanze Taken King. DeeJ, komunitní manažer Bungie to potvrdil v interview pro IGN.

Příznivci Xboxu si budou muset počkat minimálně na podzim příštího roku. To už by podle spekulací mohlo klepat na dveře regulérní pokračování Destiny, z dočasné exkluzivity se tak de facto stane exkluzivita úplná. V případě vydání pokračování se dá očekávat masivní migrace hráčů a novinky by si tak užila jenom hrstka stávajících.

Samozřejmě se nejedná o nijak dechberoucí porci obsahu, mluvíme o několika setech brnění, jedné misi a dvou mapách. I to ale může být pro některé příznivce poměrně atraktivní nabídka. A samozřejmostí je i další exkluzivní obsah přicházející s novým rozšířením. Bude se jednat o novou questovou linku nebo PvP mapu. V případě shodné politiky by novinky přibyly na Xbox One někdy v polovině roku 2018.

Co se týče názorů komunity na obou platformách, časové exkluzivity samozřejmě vzbuzují emoce. Často se ale lze setkat s PS4 hráči popírajícími nějakou výraznou hodnotnost obsahu. Obecně se pak politika Bungie nesetkává s pochopením velkého množství fanoušků. Často se objevují názory “že už to nejsou ti staří Bungie” a že se z firmy “která naslouchala hráčům” stala “pračka na peníze”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama