Datum vydání a video z DLC pro Dark Souls III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání a video z DLC pro Dark Souls III

Datum vydání a video z DLC pro Dark Souls III

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 8. 2016 14:45 3
Reklama

Společnost Bandai Namco, která je vydavatelem Dark Souls III, dnes představila první DLC nazvané Ashes of Ariandel. V nové lokaci se můžete těšit na novinky ve zbraních, brnění i magii. Rozšíření vyjde 25. října na PC, PS4 i Xboxu One.

Pokud už se nemůžete dočkat dalších dobrodružství ve světě Dark Souls, určitě si nenechte ujít nový trailer a screenshoty. FromSoftware hráče lákají na strašlivé tajemství, které mohou objevit v úplně nová oblasti, kam je DLC zavede. Detaily příběhu si pochopitelně nechávají autoři pro sebe. Víme jen tolik, že naše kroky povedou do ledové země Ariandel, kde budeme muset porazit nějaké blíže neupřesněné zlo.

Nové prostředí se má jako obvykle hemžit hrozivými nepřáteli, kteří vám půjdou na každém kroku po krku a nouze nebude ani o pověstnou výzvu, kterou jsou hry od FromSoftware proslulé. Rozšíří se i lore zdejšího světa. S podrobnějším popisem a rozborem screenshotů jistě ještě přijde Pavel, který momentálně opustil redakční sluj, takže vám nemůže do nejmenších podrobností vylíčit, co vše lze ještě z videa a obrázků vyčíst.

Ashes of Ariandel je první z dvojice plánovaných rozšíření. Druhé DLC pak vyjde začátkem příštího roku. Každé z nich stojí samo o sobě 15 dolarů, zatímco za season pass dáte jen 25 dolarů, tedy v přepočtu asi 600 korun. GameSpot připomíná, že Hidetaka Mijazaki už se svým týmem začal pracovat na nové IP a FromSoftware neplánují další pokračování Dark Souls. Vyloučit jej úplně ovšem nelze. Jde koneckonců o značku Bandai Namco, podobně jako Bloodborne patří Sony. Vydavatel by se tak čistě teoreticky mohl rozhodnout svěřit tyto hity jiným vývojářům. I když to by určitě skalní fanoušci vnímali bezmála jako svatokrádež.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama